Dataset Adressen in Nederland op Huisnummerniveau

De dataset Adressen in Nederland op Huisnummerniveau bevat alle actuele adressen in Nederland. De bron van deze datalijst is het BAG register welke beheerd wordt door het Kadaster en de Nederlandse gemeenten. Het Kadaster is verantwoordelijk voor het actueel houden van alle registraties van adressen en gebouwen in Nederland.
Met deze dataset kunt u adresbestanden aanmaken voor verschillende doeleinden. Denk aan adressen voor marketing, koeriersroutes en/of transportplanning. Dit CSV adressenbestand is geschikt voor o.a. SQL databases en kan worden geopend en bewerkt in Excel.

Dataset Adressen in Nederland op Huisnummerniveau
9.629.615 records | Geactualiseerd per 01-01-2023 | Prijs: € 99,95 | CSV-bestand 805 MB

De datalijst Adressen op Huisnummerniveau bevat ruim 9.6 miljoen adressen en huisnummers in Nederland. Tevens meegeleverd de bijbehorende 6PP postcodes, plaatsnamen, gemeentes, provincies en LatLon coördinaten. Bron van deze datagegevens is het BAG-register en de gegevens zijn per 01-01-2023 geactualiseerd.

Deze dataset is na betaling direct te gebruiken. Dit CSV-bestand is groot en kent bijna 10 miljoen rijen. Het kan daarom niet direct in Excel worden geïmporteerd. Gebruik daarom software van bijv. CSV Easy voor het openen en bewerken van dit bestand.

Bekijk samplebestand Adressen op Huisnummerniveau

Ga naar alle producten webwinkel