Laat uw data door ons visualiseren

Datavisualisatie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het visueel weergeven van data en gegevens. De samples en kaarten op deze webpagina zijn afkomstig van de website datavisualiseren.nl. Deze website bevind zich in ons netwerk en richt zich op het visualiseren en mapping van postcode- en gemeentekaarten. Mapping is het weergeven en inzichtelijk maken van geodata op kaarten met beschrijvende infovensters. De indeling van Nederland in postcodegebieden leent zich hier goed voor. Met name de verspreiding van de 4PP postcodevlakken in Nederland kunnen uitstekend worden weergegeven. Hierbij kunnen de postcodevlakken worden voorzien van extra datalagen en infovensters.

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Stuur ons een email.


Actie: 2 is 1. Laat uw afstanden/reistijden door ons berekenen
en krijg een
gratis visualisatie van uw gegevens.

Wat is datavisualisatie?

Datavisualisatie geeft meer inzicht in datagegevens waardoor bedrijven en/of organisaties data efficiënter kunnen gaan gebruiken. Het ontdekken van informatie is vaak afhankelijk van hoe data gepresenteerd wordt. Het is daarom belangrijk om middels mapping goede kaarten te genereren die een duidelijk beeld tonen van de achterliggende datagegevens. Bovenstaande kaarten zijn gemaakt met Tableau software of met MyMaps van Google.

Dekkingsgraad van uw bedrijfslocaties in Nederland

Wilt u de dekkingsgraad weten van uw bedrijven en producten in Nederland? Wij kunnen de verdeling inzichtelijk maken door straalcirkels rondom de locaties te plaatsen. U krijgt dan een goed beeld waar er geen dekking is of waar zich een overconcentratie bevind.
Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Stuur ons een email.