Gemeentekaart | 9,2 miljoen Adressen in Nederland

Onderstaande gemeentekaart toont alle adressen in Nederland verdeeld over de 4069 postcodevlakken en 355 gemeentes na de gemeentelijke herindeling per 01-01-2020. De bron van het adressenbestand is het BAG register, een actueel register waar de Nederlandse gemeenten en de Nederlandse overheid samen verantwoordelijk voor zijn. Het adressenbestand is geactualiseerd per 01-01-2020.

Gebruiksaanwijzing:
U vind op de kaart linksboven in het menu diverse selectietools waaronder de cirkel, rechthoek en lasso. U kunt met deze tools een gewenst gebied selecteren en hiervan het aantal adressen opvragen. Om de exacte adressen te kunnen downloaden dient u de Premium versie van deze applicatie aan te kopen. Meer informatie over het gebruik en de aankoop van deze Premium applicatie vind u verderop op deze pagina.

.

Stappenplan: Download data van Gemeentekaart | Adressen in Nederland

Wilt u beschikken over de geodata gegevens van bovenstaande kaart? Dat kan. Na aankoop van onze PREMIUM versie kunt u een gewenst gebied selecteren en de datagegevens daarvan downloaden. Bekijk de mogelijkheden van deze tool aan de hand van de instructievideo of het volgende stappenplan. Pas stap 1 en 2 toe in onderstaande kaart en bekijk de veelzijdige mogelijkheden. Stap 3, 4 en 5 zijn alleen mogelijk in de PREMIUM versie.

Stap 1: Kies in menu voor de gewenste selectietool vierkant, cirkel of lasso

Stap 2: Selecteer gewenst gebied op kaart en bekijk data in infovenster

Stap 3: Data downloaden? Klik op View Data in infovenster (alleen Premium)

Stap 4: Bekijk en download de datagegevens als CSV bestand… (alleen Premium)

Stap 5: … of download afbeelding als PDF of image bestand (alleen Premium)

Uitleg gebruik Gemeentekaart Adressen in Nederland

.
Bestel en download de Gemeentekaart | Adressen in Nederland Premium

U kunt deze Gemeentekaart | Adressen in Nederland Premium bestellen en downloaden in onze webwinkel. Na aankoop en betaling van € 99,95 sturen wij u de URL-link van de applicatie. U kunt vervolgens direct starten met het selecteren van gebieden en gebruik maken van de adresgegevens per postcodevlak, stad, gemeente en/of provincie. De adresgegevens zelf zijn te downloaden als CSV-bestand en te openen in Excel.
Het gebruik van deze applicatie is geldig gedurende een jaar na aankoopdatum.