GemeenteKaart Bevolking en Huishoudens Nederland

Onderstaande gemeentekaart toont de demografische datagegevens van de bevolking en huishoudens in Nederland verdeeld over de 345 gemeenten na de gemeentelijke herindeling per 01-01-2022. De bron voor de getoonde postcodevlakken is het BAG register, een actuele register waarvoor de Nederlandse gemeenten en de Nederlandse overheid samen verantwoordelijk voor zijn. De inwonersaantallen zijn geactualiseerd per 01-09-2022 (CBS)

Gebruiksaanwijzing:
U vind op de kaart linksboven in het menu diverse selectietools waaronder de cirkel, rechthoek en lasso. U kunt met deze tools een gewenst gebied selecteren en hiervan het aantal inwoners opvragen. Om alle datagegevens te kunnen downloaden dient u de Premium versie van deze applicatie aan te kopen. Meer informatie over het gebruik en de aankoop van deze Premium applicatie vind u verderop op deze pagina.

Stappenplan: Download data van Gemeentekaart Bevolking en Huishoudens Nederland

Wilt u beschikken over de geodata gegevens van bovenstaande kaart? Dat kan. Na aankoop van onze PREMIUM versie kunt u een gewenst gebied selecteren en de datagegevens daarvan downloaden. Bekijk de mogelijkheden van deze tool aan de hand van de instructievideo of het volgende stappenplan. Pas stap 1 en 2 toe in onderstaande kaart en bekijk de veelzijdige mogelijkheden. Stap 3, 4 en 5 zijn alleen mogelijk in de PREMIUM versie.

Stap 1: Kies in menu voor de gewenste selectietool vierkant, cirkel of lasso

Stap 2: Selecteer gewenst gebied op kaart en bekijk data in infovenster

Stap 3: Data downloaden? Klik op View Data in infovenster (alleen Premium)

Stap 4: Bekijk en download de datagegevens als CSV bestand… (alleen Premium)

Stap 5: … of download afbeelding als PDF of image bestand (alleen Premium)

Demo GemeenteKaart Bevolking en Huishoudens

Download GemeenteKaart Huishoudens Nederland

U kunt de GemeenteKaart Bevolking en Huishoudens Nederland applicatie bestellen en downloaden in onze webwinkel. Na aankoop en betaling van € 119,95 sturen wij u per omgaande de URL-link van de applicatie. U kunt direct starten met het selecteren en gebruik van de postcode datagegevens, inwonersaantallen en huishoudens per gemeente.
Het gebruik van deze tool is geldig gedurende een jaar na aankoopdatum.

GemeenteKaart op Maat?
Wilt u een GemeenteKaart op Maat met hierop uw bedrijfsinformatie, datagegevens en infovensters?
Neem hiervoor contact met ons op. Wij helpen u graag verder.