Postcode routeplanner Nederland

De vraag: Wat is de snelste route tussen meerdere adressen of postcodes is één van de oudste wiskundige probleemstellingen op het gebied van mobiliteit. De stelling wordt ook wel het Handelsreizigerprobleem genoemd of in het Engels TSP (Travelling Salesman Problem). Het is een complex vraagstuk dat veel rekenkracht van de computer vraagt.
SnelsteRoute.nl heeft met de Postcode routeplanner een kant-en-klare oplossing ontwikkeld waarmee u routes met meerdere postcodes snel en efficiënt berekent en visualiseert. Een handige routeplanner voor pakketbedrijven, koeriersdiensten of voor particuliere diensten.

Gebruik Postcode routeplanner

Postcode routeplanner

1. Plaats maximaal 10 postcodes/plaatsen van bezoekadressen in de zoekbalk.
2. Na het invullen van de postcodes/plaatsen sleept u desgewenst de locatieblokken in de juiste positie. Begin en eindig met uw startlocatie. U plaats dus de start- en eindlocatie twee keer als u een rondreis wil maken. De routeplanner geeft direct de snelste route weer als u de postcodes/adressen invult.
3. U vind de meest efficiënte route door op de knop “Optimaliseer route” te klikken. Deze functie hergroepeert de adressen en geeft de snelste route weer van alle locaties.
4. Om de KM afstand, de reistijden en de routebeschrijving van de snelste route te bekijken gebruikt u de knop “Routeplanner”
5. U kunt desgewenst een print maken van het gegenereerde pagina.