De PostcodeVergelijker

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte methode om de onderlinge kilometerafstand van grote aantallen postcodes te kunnen berekenen? Met de PostcodeVergelijker kunt u duizenden postcode afstanden berekenen in een handomdraai. U heeft bij ons de keuze om dit zelf te doen met de PostcodeVergelijker. Maar u kunt uw werkzaamheden ook aan ons uitbesteden.

De pluspunten van de PostcodeVergelijker 

Snelle en efficiënte woon-werkverkeer applicatie om de onderlinge afstanden tussen grotere aantallen (tot duizenden) postcodes of adressen te berekenen.
  Toepassing o.b.v. OS Windows, Excel en Google Maps of ANWB routeplanner, snelste route, enkele reis auto. Tevens voor Openbaar Vervoer, fiets en wandelen.
  De PostcodeVergelijker wordt geleverd met API koppeling naar Google Maps of ANWB routeplanner. Inclusief 10.000 gratis credits/berekeningen gedurende het eerste jaar.
  Applicatie is geschikt voor auto, OV, fiets en wandelen. Op basis van Google Maps of ANWB. Postcode invoer handmatig of via copy/paste.
  Wilt u het jaarlijks aantal credits/berekeningen verhogen? Bekijk onze staffelkorting of neem vrijblijvend contact met ons op!

Download demobestand Google Maps
Download demobestand ANWB routeplanner

Aangepaste varianten van de PostcodeVergelijker | Bereken de onderlinge kilometerafstand tussen duizenden postcodes

Voor bedrijven, organisaties en gemeentelijke instanties die incidenteel de onderlinge KM afstand tussen grote aantallen postcodeafstanden willen berekenen hebben wij de PostcodeVergelijker ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool neemt toe. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden van woon-werkverkeer door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen.
Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name op personeel- en salarisadministraties blijkt de PostcodeVergelijker een handig hulpmiddel die uw medewerkers veel werk uit handen neemt.

De postcodeberekening
De standaardversie van de PostcodeVergelijker (voor Windows) werkt met Google Maps op basis van snelste route per auto en enkele reis. Het is een Excel bestand en geschikt voor duizenden postcodeberekeningen per run. Nadat u in Excel uw postcodes heeft ingevoerd legt een ingebouwd macro automatisch verbinding met de server van Google Maps. Deze server berekent vervolgens de onderlinge kilometerafstand en koppelt deze berekeningen terug naar de Postcodevergelijker.

De PostcodeVergelijker in de praktijk

PostcodeVergelijker op maat
Wilt u een PostcodeVergelijker op maat? Dat kan! Wij kunnen onze rekentool ombouwen zodat deze voldoet aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een PostcodeVergelijker op basis van Google Maps fietsen of wandelen of reizen met het Openbaar Vervoer. Of een Duitse versie zoals de Entfernungsrechner. Daarnaast berekenen wij tevens de snelste/kortste reisafstand met de routeplanner van Routenet, ook geschikt voor vrachtvervoer. Vraag naar de mogelijkheden en gebruik hiervoor ons contactformulier. 

Welke klanten gingen u voor?
Bekijk de volgende selectie van bedrijven en organisaties. PostcodeAfstanden.nl heeft in het recente verleden voor deze opdrachtgevers diverse opdrachten uit mogen voeren. In veel gevallen werd hierbij gebruik gemaakt van de PostcodeVergelijker.