Loading...
De PostcodeVergelijker 2019-10-07T15:18:52+02:00

De PostcodeVergelijker

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte methode om de onderlinge kilometerafstand van grote aantallen postcodes te kunnen berekenen? Met de PostcodeVergelijker kunt u duizenden postcode afstanden berekenen in een handomdraai. U heeft bij ons de keuze om dit zelf te doen met de PostcodeVergelijker. Maar u kunt uw werkzaamheden ook aan ons uitbesteden.

De pluspunten van de PostcodeVergelijker op een rij:

vink-icoon Postcode applicatie voor de berekening van woon-werkverkeer van bedrijven en organisaties.
vink-icoon Jaarabonnement. De PostcodeVergelijker wordt geleverd inclusief 10.000 credits/berekeningen per jaar. Abonnement opzegbaar na 1 jaar looptijd.
vink-icoon Snelle en efficiënte manier om de onderlinge afstand tussen grote aantallen postcodes te berekenen.
vink-icoon Toepassing op basis van OS Windows, Excel en Google Maps Routeplanner, snelste route, enkele reis per auto. Postcode invoer handmatig of via copy/paste
vink-icoon Wilt u het jaarlijks aantal credits/berekeningen verhogen? Bekijk onze staffelkorting of neem contact met ons op!
vink-icoon Bent u geïnteresseerd? Download en bekijk demoversie en beoordeel de PostcodeVergelijker.

De PostcodeVergelijker | Bereken de onderlinge kilometerafstand tussen duizenden postcodes
Voor bedrijven, organisaties en gemeentelijke instanties die incidenteel de onderlinge KM afstand tussen grote aantallen postcodeafstanden willen berekenen hebben wij de PostcodeVergelijker ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool neemt toe. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden van woon-werkverkeer door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen.
Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name op personeel- en salarisadministraties blijkt de PostcodeVergelijker een handig hulpmiddel die uw medewerkers veel werk uit handen neemt.

De postcodeberekening
De standaardversie van de PostcodeVergelijker (voor Windows) werkt met Google Maps op basis van snelste route per auto en enkele reis. Het is een Excel bestand en geschikt voor maximaal 500 postcodeberekeningen per 24 uur. Nadat u in Excel uw postcodes heeft ingevoerd legt een ingebouwd macro automatisch verbinding met de server van Google Maps. Deze server berekent vervolgens de onderlinge kilometerafstand en koppelt deze berekeningen terug naar de Postcodevergelijker.

De PostcodeVergelijker in de praktijk

PostcodeVergelijker op maat
Wilt u een PostcodeVergelijker op maat? Dat kan! Wij kunnen onze rekentool ombouwen zodat deze voldoet aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een PostcodeVergelijker op basis van Google Maps fietsen of wandelen of reizen met het Openbaar Vervoer. Daarnaast berekenen wij tevens de snelste/kortste reisafstand met de routeplanner van Routenet, ook geschikt voor vrachtvervoer. Vraag naar de mogelijkheden en gebruik hiervoor ons contactformulier. 

Welke klanten gingen u voor?
Bekijk de volgende selectie van bedrijven en organisaties. PostcodeAfstanden.nl heeft in het recente verleden voor deze opdrachtgevers diverse opdrachten uit mogen voeren. In veel gevallen werd hierbij gebruik gemaakt van de PostcodeVergelijker.