Reiskostenformulier voor bedrijven en organisaties

Postcodeafstanden.nl heeft voor bedrijven en organisaties met grotere aantallen werknemers een digitaal reiskostenformulier Premium ontwikkeld welke automatisch de kilometerafstanden tussen meerdere opgegeven postcodes berekent. Dit Excel reiskostenformulier onderscheidt zich van andere gratis formulieren doordat de onderlinge kilometerafstanden van de postcodes worden berekent met een API van Google Maps. Het formulier maakt contact met de Google Maps Routeplanner die de juiste kilometerafstand genereert en terug plaatst. Het aantal kilometers wordt vervolgens  vermenigvuldigt met een kilometerprijs en dat levert uiteindelijk een totaalbedrag op.

Reiskostenformulier Premium berekent woon-werkverkeer
Vanaf nu niet telkens meer browsen naar een routeplanner op Internet om uw woon-werkverkeer te berekenen. Het Reiskostenformulier Premium regelt vanaf nu automatisch uw kilometerdeclaratie. Het enige dat u moet doen is het invullen van de postcodes van vertrek- en aankomstadres.
Het reiskostenformulier (voor Windows) is een handige oplossing voor werknemers die maandelijks hun woon-werkverkeer moeten berekenen. Maar het is ook goed te gebruiken door de personeelsadministratie van uw bedrijf en/of organisatie. Met dit formulier haalt u een correct werkende rekentool in huis voor de berekening van uw woon-werkverkeer.

De voordelen van het Reiskostenformulier Premium:

vink-icoon Eenduidige manier voor bedrijven en organisaties om maandelijks woon-werkverkeer door werknemers te laten berekenen
vink-icoon Applicatie op basis van Windows, Excel en middels API met Google Maps Routeplanner.
vink-icoon Inclusief 10.000 berekeningen/credits. Abonnement na looptijd van 1 jaar opzegbaar.
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste
vink-icoon Formulier is passend op maat te maken voor uw bedrijf/organisatie
vink-icoon Bekijk en download demo Reiskostenformulier Premium

 

 

 

 

Reiskostenformulier

Klik op de afbeelding om de demo te downloaden

De Postcodevergelijker
Zoekt u een methode om grote aantallen postcodes met elkaar te kunnen vergelijken? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Postcodevergelijker. Hiermee kunt u snel en efficient de onderlinge kilometerafstand van duizenden postcodes vergelijken.

Laat uw bestaande reiskostenformulier door ons automatiseren!

U kunt onze gebruikte techniek ook door ons laten implementeren in uw bestaande reiskostenformulier! De voordelen liggen voor de hand. De eenduidige invoer van het formulier zorgt voor een foutloze afhandeling van uw reiskosten administratie en levert vaak een kostenbesparing op in het woon-werkverkeer van uw medewerkers. De postcodeberekening wordt gedaan door Google Maps, op basis van snelste route, enkele reis per auto.
Nieuwsgierig? Stuur ons een email met uw bestaande reiskostenformulier en uw wensen. Na een quickscan van uw formulier sturen wij u een advies en gratis offerte.